Ar prieku un lepnumu varam paziņot, ka "Ievas siers" klasiskais turpmāk veikalos sastopams ar Zaļās karotītes zīmi!
🇱🇻
Zaļo karotīti piešķir produktiem, kuri atbilst paaugstinātas kvalitātes kritērijiem un 75% no produktu ražošanā izmantotajām izejvielām iegūtas vienā Eiropas Savienības dalībvalstī vai reģionā, kas shēmas norādē minēta kā izcelsmes valsts vai reģions, piemēram, Latvija.
“Ievas siers” tiek gatavots no Latvijā iegūta augstākās kvalitātes, nepasterizēta rīta slaukuma piena. Pienu katru dienu slauc mūsu govju fermā “Vecsiljāņi”, kas atrodas Aizkraukles novadā, Bebru pagastā. Pašā rīta agrumā, tikko izslauktu pienu ved uz siera ražotni, kur to sāk apstrādāt, kamēr piens vēl ir silts.